Aäh, kylläpäs on taas aikaa vierähtänyt! On ollut kauheesti kaikkee kouluhommia ja muita kiireitä, joten tänne kirjoittaminen on vähän jäänyt :S Mutta eipä meille mitään erikoisempia kuulukkaan :D

Kevät on alkamaisillaan! Viimeviikolla oltiin jo aivan innoissamme, kun lumi suli niin kovaa vauhtia. Mutta kuinkas sitten kävikään. -.- Luntahan tuli sitten tuplasti sen verran takaisin mitä sitä oli lähtenytkin. Positiivista kuitenkin on, että on paljon valoisempaa ja valoista huomattavasti pidempään :)

Ollaan käväisty yhtenä päivänä koirapuistossa, missä oli ihan kivoja kavereita, mutta sitten lisäksi niitä ei niin kivoja. Taavi on tosi ujo, eikä oikeen uskalla isoissa koiraporukoissa ruveta leikkimään :/ Sempätakia siellä olisi hyvä käydä useammin, josko tämä poika vähän pääsisi "kuorestaan" ;)

Yksittäisten koirien kanssa leikki syntyy jo kuin sormia naksauttamalla, ennen siihen meni TOOOSI kauan, mutta kyllä on aina loppujenlopuksi kiva leikki syntynyt.

Nyt odotellaan näyttelykurssin ja Agilitytottelevaisuuskurssien alkua. On ollut ehkä vähän tylsääkin, kun ei olla missään ryhmässä treenattu :P Silloin kun on jossain ryhmässä, niin on ittelläkin motivaatio paljon korkeemmalla. Pitää yrittää vähä tsempata itteeni! Tässä lähipäivinä olis tarkotus harjotella kontaktiesteen kontaktia (jota ei olla vielä oikeen harjoteltu) ja tietysti kiertämistä ja muuta pientä :)

   

joku varmaankin tunnistaa, että tossa kuvassa on IKEA käärme :'D sekin on vähän päässyt huonoon kuntoon, kun Taavi on niin ahkerasti sillä leikkinyt. Pumpulia sen sisällä ei enää juurikaan ole.