Eilen käytiin niissä näyttelyharkoissa, ja voin sanoa, että KYLLÄ KANNATTI!! Opin itse ihan älyttömän paljon, ja nyt oikeastaan tiedänkin mitä sielä näyttelyissä pitää tehdä :D Kauhee näyttely-innostus iski samantien ;)

Elikkäs, meillä nyt on "jonkin verran" treenattavaa kuitenkin vielä. Seisotus lähti luistamaan paremmin, kun ohjaaja antoi pari vinkkiä :) Pöydällä seisominen ei ollut Taavista ollenkaan kivaa, vaikka se kotona kiipeileekin pöydillä. Taavi ei myöskään oikeen pitänyt siitä, että tuomarin piti koskea siihen, mutta toisella kierroksella meni jo paremmin. Hampaita ei kuitenkaan saanut katsoa.

Ollaankin tänään ja eilen nyt sitten harjoteltu sen takia sitä pöydällä seisomista ja hampaitten katsomista ;) Pöydällä poika seisoskeleekin nyt ilman mitään ongelmia.

Ongelmana on kuitenkin se, että Taavi antaa mun lääppiä ja kokeilla pöydällä ihan ilman liikkumista, mutta siellä näyttelytreeneissä se ei halunnut että se "tuomari" koskee.... :/ Varmaan pitää pyytää jotain ulkopuolista ihmistä :D

Nyt pitäis vaan uskaltautuu mätsäreihin, niin eiköhän se siitä lähde rullaamaan :P