Kovan itseni kanssa painiskelun jälkeen uskaltauduttiin tänään siis ekoihin mätsäreihin!

Lähdin sellasella fiiliksellä, että en odottanut mitään, koska näyttelyjuttuja ei olla harjoiteltu paljon yhtään. Mutta hyvin meillä loppujenlopuksi kävi ^_^'

Mentiin ilmoittautumaan, ja kouraani lyötiin lappu, jossa luki "pennut 1". Siinävaiheessa tuli vähän avuton olo, koska  Taavilla ja minulla ei ollut mitään kokemusta tämmösistä näyttelyjutuista, ja jouduttaisiin kehään heti ensimmäisenä :D Loppujenlopuksi sillä ei nyt ollut niin kovin paljon merkitystä.

Aluksi kaikki pennut (21?) menivät yhtäaikaa kehään. Sitten pentuja otettiin pareittain esiintymään.

Pöydälle ei ollut pakko mennä, ja siinävaiheessa kun tuomari kysyi, että halutaanko mennä pöydälle, niin ajattelin että paremmin varmasi menisi jos ei mentäisi pöydälle. Päätin kuitenkin että mennään, koska oikeissa näyttelyissä siinne pitää mennä.

Taavi oli pöydällä aika epävarma, mutta huomasi kuitenkin, että olimme harjoitelleet sitä kovasti. Se antoi tuomarin tutkia ihan hyvin, vaikka olikin korvat luimussa :D Lappasin nakkeja vaan suuhun, niin hyvin se siinä pysyi. Hampaiden tarkistus olikin jälleen se kompastuskivi, vaikka sitäkin oltiin harjoiteltu. Varmaan puolen minuutin temppuilun jälkeen se kuitenkin onnistui suht nätisti.

Sitten siinä vähän ravailtiin kehän ympäri, edestakas, ja seisoskeltiin ja meille ojennettiin sininen nauha.

Sitten kun muut parit olivat menneet, niin kaikki siniset astuivat yhtäaikaa kehään. Siinä taas seisoskeltiin, joka onkin meidän "vahvin laji" näissä näyttelykuvioissa. Sitten mentiin pareittain edestakaisin kehä. Senjälkeen taas ravattiin kehää ympäri, ja koska oli ensimmäinen, niin menin sitten tietysti sähläämään ja johdatin koko letkan kaksi kertaa ympäri, vaikka se piti mennä vain kerran, heh. N o l o !

Senjälkeen tuomarit huusivat niiden numerot, jotka jäivät vielä kehään. Kun kuulin että tuomari sanoi 1....7............ olin ihan hämmästynyt :D Siinä me sitten juoksentelimme ja seisoimme, ja tuomarit sijoittivat neljännen ja kolmannen. Sitten jäimme siihen suu auki seisomaan, kun tajusin, että olemme nyt kahden parhaan sinisen joukossa. Ravasimme ympäri kehää ja loppujenlopuksi sijoituimme SIN2 :)

   

   

  Taavi sai hienon ruusukkeen, luun, köysilelun ja jonkun toisen luupaketin